Skip to main content

Vind jij alles wat met elektriciteit te maken heeft interessant en zie je een carrière als elektromonteur wel zitten? Dan ben je bij GOA infra opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden BBL-opleidingen tot elektromonteur aan verspreid over heel Nederland.

Tijdens je een BBL-opleiding tot elektromonteur combineer je werken en leren met elkaar. Vier dagen per week ben je aan het werk bij een van onze erkende leerbedrijven, waar je de kneepjes van het vak in de praktijk leert. Eén dag in de week volg je les bij een van onze opleidingswerkplaatsen. De werkplaatsen vind je in Heerjansdam (Zuid-Holland), Heerhugowaard (Noord-Holland), Nieuwleusen (Overijssel), Nieuwegein (Utrecht) en Eindhoven (Noord-Brabant).

Opleiding tot elektromonteur

Bij GOA kun je drie BBL-opleidingen volgen die je voorbereiden op een carrière als elektromonteur. Op MBO niveau 2 kun je de opleiding tot monteur laagspanningsdistributie volgen en op MBO niveau 3 heb je de keuze tussen de opleiding tot eerste monteur laagspanningsdistributie en de opleiding tot eerste monteur middenspanningsdistributie.

Heb jij je BBL-opleiding tot elektromonteur succesvol afgerond? Dan weet jij het antwoord op elke vraag rondom stroom en elektriciteitsvoorziening. Tijdens de opleiding leer je namelijk hoe elektriciteit zich vanaf de straat, via de meterkast, in het stopcontact terecht komt. Werkt er iets niet? Dan weet jij het probleem te vinden en op te lossen.

Lesmateriaal van hoge kwaliteit

Onze elektrotechnische opleidingen maken gebruik van het lesmateriaal van BLEI. Dit lesmateriaal zorgt ervoor dat je de nodige kennis, vaardigheden, gedrag en houding ontwikkelt om een succesvolle carrière in de elektrotechniek te beginnen.

Het lesmateriaal voor niveau 2 behandelt het aanleggen, monteren en gereedmaken van elektrische netwerken, het inschakelen van elektrische netwerken en de werkzaamheden die hierbij horen, en het onderhouden van elektrische netwerken en het oplossen van storingen.

Voor niveau 3 bevat het lesmateriaal dezelfde onderwerpen als niveau 2, met als extra onderwerp het organiseren van uit te voeren werkzaamheden.

Door middel van onze BBL-opleidingen in de elektrotechniek ben je in staat om huizen en gebouwen op een goede manier van elektriciteit te voorzien. Het volgen van onze BBL-opleidingen tot elektromonteur geeft je zeker energie!

Maak je ambities waar met de BBL-opleidingen van Goa

Ben jij op zoek naar een betaalde BBL-opleiding in de elektrotechniek? Dan ben je bij GOA aan het juiste adres. Kijk snel bij onze openstaande vacatures en geef jouw carrière als elektromonteur een geweldige start.