Skip to main content

Werkgever Van Baarsen Buisleidingen

Van Baarsen Buisleidingen B.V. is een dynamisch en ambitieus aannemersbedrijf die sinds 1962 actief is in de infrabranche. Wij voeren werkzaamheden uit op het gebied van ontwerpen, aanleggen, vervangen en repareren van ondergrondse infrastructuur voor de disciplines water, gas, electra en koude- en warmtetechnieken. Er wordt hiermee verantwoordelijkheid genomen voor het zorgen voor een veilig en kwalitatief netwerk. Het uiteindelijke, gezamenlijke resultaat is dat mensen veilig, aangenaam en gezond kunnen wonen, werken en recreëren. We werken in het verzorgingsgebied van opdrachtgevers zoals Liander, WaterNet, Dunea en PWN in het noorden van Zuid-Holland en het zuiden van Noord-Holland. Van Baarsen Buisleidingen B.V. ontleent haar bestaansrecht door de brede technische kennis en ervaring, specialist in maatwerk bij o.a. lekkages, oplossend vermogen en gedrevenheid van de medewerkers.

Van Baarsen Buisleidingen is een bloeiend bedrijf. Wij zijn er dagelijks voor onze klanten, in de modder, in de kou of welke weersomstandigheden dan ook. Wij komen altijd met een oplossing voor onze klant, hoe ingewikkeld het probleem ook is. Dit maakt ons als bedrijf al 50 jaar uniek.

Om dit ook de komende 50 jaar te kunnen blijven doen zijn wij continue op zoek naar nieuwe collega’s met een gezonde mentaliteit van aanpakken en oplossen. Wij zoeken starters en ook ervaren vakmensen. Van leerlingen tot uitvoerders of projectleiders, van pijpfitters tot landmeters. Wij willen graag met je in contact komen.