Skip to main content

GOA Infra Opleidingen

Je bent op zoek naar een Infra opleiding, maar je weet nog niet precies wat de mogelijkheden daarbinnen zijn en wilt je verder oriënteren.
GOA is gespecialiseerd in Infra Opleidingen en wij helpen je graag op weg met het maken van jouw opleidingskeuze hierin.

BBL

Alle GOA Infra Opleidingen zijn BBL Opleidingen. BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Theorie en praktijk worden je op een handige manier geleerd, zodat jij direct na jouw opleiding aan de slag kunt. Maar als wat kun je aan de slag?

Opleidingen elektrotechniek

We bieden opleidingen aan in de elektrotechniek. Deze kun je bij GOA Infra Opleidingen volgen op niveau 2 en niveau 3. Onderstaand vind je onze elektrotechniek opleidingen:

Na een opleiding in de elektrotechniek gevolgd te hebben, zou je aan de slag kunnen als elektromonteur. Laagspanningsdistributie op niveau 2 zorgt ervoor dat jij de basisvoorzieningen in het elektriciteitsnetwerk kunt aanleggen in bijvoorbeeld huizen en kantoorgebouwen. Maar je zorgt er ook voor dat weggebruikers veilig gebruik kunnen maken van de stoplichten op de weg en dat de straatverlichting op tijd aan- en uitgaat.

Met laagspanningsdistributie op niveau 3 heb je dezelfde werkzaamheden, maar je bent na niveau 3 ook bevoegd om werkzaamheden te verdelen en instructies te geven aan je ploeggenoten. Middenspanningsdistributie op niveau 3 houdt in dat je als eerste monteur zelfstandig uitvoerend bent, maar je kunt ook optreden als leidinggevende.

Opleidingen gas, water en warmte

Je kunt ook kiezen uit de opleidingen gas, water en warmte. Daarin bieden we het volgende aan:

Na niveau 2 ben je zoals we dat met een afkorting noemen monteur GWWaD. Dankzij jou komt er water uit de kraan en doet de verwarming of de airco het naar behoren. Na niveau 3 ben je eerste monteur GWWaD en ben je bevoegd om de werkzaamheden binnen het team te verdelen.

Voorschakelen en doorschakelen

Geen kei in leren, maar wel de motivatie? Dan helpt GOA je verder met voorschakelen.
Als jij 100% inzet geeft, dan geven wij dat ook. Vanuit deze aanpak schakelen we samen door en werken we aan jouw toekomst!

Infra opleidingen | GOA Infra Opleidingen