Skip to main content

Cursussen en trainingen

Zoals bekend verzorgt GOA Infra Opleidingen ook belangrijke Cursussen & Trainingen zoals veiligheidscursussen die nodig zijn voor veel vakmensen in de ondergrondse infra: de BEI (BLS of BHS) de VIAG en de VEWA. Femke Bolleboom (zie foto) regelt namens GOA de administratie en de planning van de verschillende cursussen. In samenwerking met Connex Opleidingen en Advies wordt o.a. VCA, BHV, Veilig werken aan de weg, Hygiƫnische werken met water en AC aangeboden.

Sinds kort zijn wij uitgebreid met een aantal mooie nieuwe opleidingen (Cursussen & Trainingen). De opleiding Kabelleggen, Voorman Kabelleggen en de KIAD. Uiteraard verzorgen wij ook nog steeds de trainingen. De grote variatie aan cursussen en opleidingen, maakt dat dit werk erg uitdagend is. We streven ernaar vernieuwend te zijn en u te voorzien van goede opleidingen. De infra is dan ook een mooie branche om in te werken.

De cursussen Kabelleggen; Voorman Kabelleggen en ook de KIAD, zijn onze drie nieuwste opleidingen. GOA Infra Opleidingen verzorgt deze sinds 2019 centraal in Nederland. Uiteraard verzorgen wij ook nog steeds de trainingen en certificering voor speciale garnituren. De grote variatie aan cursussen en vakopleidingen maakt dat dit werk uitdagend is. We streven ernaar vernieuwend te zijn en u te voorzien van goede opleidingen. De infra is dan ook een mooie branche om in te werken.

Terug naar de homepage.

FEMKE BOLLEBOOM Medewerker Cursussen en trainingen