Skip to main content

Opleidingen Gas, Water en Warmte

GOA Infra Opleidingen verzorgt diverse opleidingen op het gebied van gas, water en warmte.  Je kunt bij ons de opleidingen op niveau 2 en niveau 3 volgen tot (1e) monteur Gas, Water en Warmte distributie.

Dankzij de leidingen die jij aanlegt, onderhoudt en repareert, ontvangen mensen en bedrijven energie in de vorm van gas, water en warmte. Als monteur weet jij als geen ander hoe je gas-, water, en warmteleidingen moet aanleggen en verbinden met woningen en andere gebouwen. 

Je leerwerkplek voor de opleidingen tot monteur gas, water en warmte? Dat wordt een aannemingsbedrijf, een waterbedrijf, een netwerkbedrijf of een ander erkend leerbedrijf dat werkzaamheden uitvoert voor de consumenten en bedrijven die aangesloten zijn of willen worden.

Wij maken gebruik van het lesmateriaal van stichting BLEI.

Is een opleiding gas, water en warmte wat voor jou?

Ben je technisch onderlegd, wil je graag leren van doen, steek jij graag je handen uit de mouwen en wil je werken aan de infrastructuur? Dan zijn deze opleidingen echt iets voor jou.
Bekijk de opleidingen of neem vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie:

Ben je nog op zoek naar een passende functie als leerling vakman of monteur GWW? Bekijk dan hier alle passende vacatures bij het BBL traject!

Goa Infraopleidingen Opleidingen Gas, Water en Warmte
opleiding-monteur-gas-water-en-warmte-GOA-infra-opleidingen