Skip to main content
Goa wervingposter

Voorwaarden

  • Je komt in aanmerking voor de bonus als de aangedragen nieuwe medewerker na een half jaar nog in dienst is. (uitkering volgt dus na 3 maanden)
  • Je bent zelf medewerker van GOA infra opleidingen (staat op de loonlijst)
  • De aangedragen kandidaat is nog niet eerder werkzaam geweest voor GOA infra opleidingen of een leerbedrijf.
  • Mocht je zelf uit dienst gaan in de tussentijd, dan zal in overleg met de leerweg coördinator bepaald worden hoe we met de premie omgaan.

Heb je nog vragen, bekijk dan onze contact pagina of lees meer over onze organisatie of ga terug naar de homepage.

BONUS VERDIENEN!

BESTE MEDEWERKER VAN HET GOA

Als jij een kandidaat bij ons laat solliciteren en deze op gesprek mag bij een leerbedrijf dan krijg je van ons een waardebon van 100 euro. Als deze persoon daadwerkelijk na 3 maanden nog werkzaam is bij het GOA infra opleidingen dan krijg je 1.000 euro bruto op jouw rekening gestort.

Jij bent een aankomend vakman en werkzaam in ons mooie ondergrondse infra vak. Overal hoor en zie je dat er hard gewerkt wordt aan ons energienet. De ontwikkelingen in de branche en de aankomende energietransitie zorgen voor voldoende werk in het gas, water, warmte en in de elektra. Om te voldoen aan deze vraag, hebben wij jouw hulp nodig. Met elkaar kunnen wij kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers en klanten.

Jij bent de ambassadeur van ons vak. Help ons zoeken in je eigen vertrouwde netwerk naar toekomstige collega’s. Hoe leuk is het om samen te werken met een bekende aan de energie infrastructuur van Nederland. GOA infra opleidingen biedt goede arbeidsvoorwaarden, reguliere werktijden, een betaalde opleiding en schooldag. Je gaat overdag naar school en geen studieschuld bij behalen van je diploma.

Graag de CV’s en motivatiebrief van de kandidaten aanleveren aan de leerweg coördinator of via vacature@goaleidingtechniek.nl.

Alvast bedankt voor je hulp en ga voor die bonus!
Met vriendelijke groet,
Erwin de Lange
Directeur GOA Leidingtechniek

Is de promo niet zichtbaar, klik dan hier.