Skip to main content

Opleidingen elektrotechniek

GOA infra opleidingen verzorgt door heel Nederland verschillende opleidingen op het gebied van elektrotechniek. Je kunt bij ons op MBO-niveau 2 en 3 opleidingen volgen tot monteur laagspanningsdistributie, eerste monteur laagspanningsdistributie en eerste monteur middenspanningsdistributie. Ben jij op zoek naar een opleiding in de elektrotechniek? Bij Goa infra opleidingen zit jij op de juiste plek.

BBL-opleidingen elektrotechniek

Je doet het elke dag wel een keer: een stekker in het stopcontact steken. Zodra de stekker in het stopcontact zit start je telefoon met opladen, wordt het tosti-ijzer warm of begint je föhn warme lucht te blazen. Maar hoe komt die stroom eigenlijk in dat stopcontact terecht? Als jij een van onze opleidingen elektrotechniek kiest, bijvoorbeeld onze BBL-opleiding elektromonteur laagspanningsdistributie, kun jij die vraag straks probleemloos beantwoorden. Je leert tijdens je opleiding namelijk hoe de stroom precies in de meterkast terecht komt en hoe hij vervolgens van de meterkast naar het stopcontact geleid wordt. Jij weet precies waar je moet zoeken als er iets niet werkt en je weet alle problemen in de meterkast op te lossen.

Lesmateriaal van hoge kwaliteit

In onze opleidingen elektrotechniek maken we gebruik van het lesmateriaal van BLEI. Met deze lesmaterialen word jij klaargestoomd voor het werkveld. Je ontwikkelt de kennis, vaardigheden, gedrag en houding die ervoor gaan zorgen dat jij een succesvolle carrière tegemoet gaat.

Het BLEI-lesmateriaal voor de opleiding voor niveau 2 bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Je leert hoe je stroomnetten aanlegt, monteert en gebruiksklaar maakt;
  2. Je leert hoe je stroomnetten aanzet en hoe je er werkzaamheden aan verricht;
  3. Je leert hoe je stroomnetten onderhoudt en hoe je storingen oplost.

Het BLEI-lesmateriaal voor de opleiding voor niveau 3 bestaat uit dezelfde onderdelen, aangevuld met een vierde onderdeel:

  1. Je leert het uit te voeren werk te organiseren.

Dankzij jou zijn huizen en gebouwen straks goed voorzien van stroom. Van de BBL-opleidingen elektrotechniek tot elektromonteur krijg je energie, dat is zeker!

De start voor het het waarmaken van je ambities begint bij een baangerichte opleiding van GOA infra opleidingen!

Ben jij op zoek naar een betaalde BBL-opleiding niveau 2 of 3 binnen de elektrotechniek? Bekijk dan de opleidingen elektrotechniek van GOA infra opleidingen:

Wil je meer weten over de opleidingen elektrotechniek van GOA infra opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Goa Infraopleidingen elektra
opleidingen-elektrotechniek-goa-infra-opleidingen