Skip to main content

BBL-opleiding elektrotechniek

Bij GOA infra opleidingen kun je door het hele land BBL-opleidingen elektrotechniek volgen. Een BBL-opleiding is een beroepsopleiding waarbij je tegelijk werkt en leert. Vier dagen per week werk je als leerling-monteur bij een van onze erkende leerbedrijven en de vijfde dag volg je lessen in een van de werkplaatsen van GOA. De werkplaatsen zijn in Heerjansdam (Zuid-Holland), Heerhugowaard (Noord-Holland), Nieuwleusen (Overijssel), Nieuwegein (Utrecht) en Eindhoven (Noord-Brabant).

Opleidingen elektrotechniek

Met de BBL-opleidingen elektrotechniek van GOA infra opleidingen wordt je opgeleid tot monteur laagspanningsdistributie (MBO niveau 2), eerste monteur laagspanningsdistributie (MBO niveau 3) of eerste monteur middenspanningsdistributie (MBO niveau 3).

Wanneer je besluit om een van onze elektrotechnische opleidingen te volgen, zul je in staat zijn om vragen rondom stroom en elektriciteit zonder enige moeite te beantwoorden. Tijdens de opleiding leer je namelijk hoe elektriciteit zich vanaf het begin tot aan het stopcontact verplaatst, inclusief hoe het in de meterkast terechtkomt. Je zult in staat zijn om te achterhalen wat er fout gaat als iets niet werkt en je kan alle problemen in de meterkast oplossen.

Kwalitatief lesmateriaal

Bij onze elektrotechnische opleidingen wordt het lesmateriaal van BLEI gebruikt. Door middel van deze lesmaterialen ontwikkel je de benodigde kennis, vaardigheden, gedrag en houding om een succesvolle carrière in de elektrotechniek te starten.

Het lesmateriaal van BLEI voor de opleiding op niveau 2 bevat de volgende onderwerpen:

  1. Het aanleggen, monteren en gereedmaken van elektrische netwerken
  2. Het inschakelen van elektrische netwerken en het uitvoeren van werkzaamheden
  3. Het onderhouden van elektrische netwerken en het oplossen van storingen

Voor niveau 3 bevat het lesmateriaal dezelfde onderwerpen als niveau 2, plus een extra onderwerp:

  1. Het organiseren van uit te voeren werkzaamheden

Dankzij deze BBL-opleidingen in de elektrotechniek ben je in staat om huizen en gebouwen goed te voorzien van elektriciteit. Van de BBL-opleidingen elektrotechniek tot elektromonteur krijg je energie, dat is zeker!

Maak je ambities waar met een BBL-opleiding van GOA

Ben jij op zoek naar een betaalde BBL-opleiding in de elektrotechniek? Dan ben je bij GOA aan het juiste adres. Kijk snel bij onze openstaande vacatures en geef jouw carrière in de elektrotechniek een geweldige start.