Skip to main content

Opleiding elektrotechniek volwassenen

GOA infra opleidingen verzorgt opleidingen elektrotechniek voor volwassenen door heel Nederland. We bieden opleidingen aan op MBO-niveau 2 en 3, waarbij je opgeleid wordt tot monteur laagspanningsdistributie (niveau 2), eerste monteur laagspanningsdistributie (niveau 3) en eerste monteur middenspanningsdistributie (niveau 3). Zoek jij een opleiding elektrotechniek voor volwassenen? Bij GOA infra opleiding ben je aan het juiste adres.

Onze studenten hebben een zeer diverse achtergrond. Een deel heeft net het VMBO afgerond en staat aan het begin van het werkzame leven. Een ander deel heeft al een MBO-diploma op niveau 1 of zelfs al enkele jaren werkervaring. Eén ding is zeker: iedereen heeft een passie voor infratechniek. Je bent, ook als volwassene, nooit te oud om te starten met een opleiding elektrotechniek bij GOA infra opleidingen, dus meld je vandaag nog aan!

BBL-opleidingen elektrotechniek voor volwassenen

Iedereen doet het dagelijks: een stekker in het stopcontact steken. Zonder die stekker in het stopcontact zuigt je stofzuiger niet, wast de wasmachine niet en kun je geen tv kijken. Maar weet jij hoe het kan dat apparaten opeens werken als ze ingeplugd zijn? Als jij een van onze elektrotechniekopleidingen kiest, bijvoorbeeld de opleiding eerste monteur middenspanningsdistributie, kun jij straks aan iedereen uitleggen hoe stroom vanuit de energiecentrale in het stopcontact terecht komt. Je kan het proces niet alleen uitleggen, je weet ook waar je moet zoeken als er iets niet werkt en je kunt alle problemen in de meterkast oplossen.

Opleiding van topkwaliteit

In de opleidingen elektrotechniek voor volwassenen maken we gebruik van het lesmateriaal van BLEI. Aan de hand van dit lesmateriaal van topkwaliteit stomen we jou klaar voor het werkveld. Je ontwikkelt de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de elektrotechniek.

Het lesmateriaal van BLEI voor de opleiding op niveau 2 bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Stroomnetten aanleggen, monteren en gebruiksklaar maken;
  2. Stroomnetten aanzetten en er werkzaamheden aan uitvoeren;
  3. Stroomnetten onderhouden en storingen oplossen.

Het lesmateriaal van BLEI voor de opleiding op niveau 3 bestaat uit dezelfde onderdelen, aangevuld met een vierde onderdeel:

  1. Het organiseren van het uit te voeren werk.

Jij gaat ervoor zorgen dat huizen en gebouwen goed voorzien worden van stroom. Van de opleidingen elektrotechniek voor volwassenen krijg je energie, dat is zeker!

Het waarmaken van je ambities start met een baangerichte opleiding van GOA infra opleidingen!

Ben jij op zoek naar een opleiding elektrotechniek voor volwassenen op niveau 2 of 3? Dan ben je bij GOA infra opleidingen aan het juiste adres. Lees meer over onze opleidingen:

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.